KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu 6. sınıf öğrencisi Sahra Zeynep Güner’e devretti. “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aydınlık geleceği için, fedakarlıkla çalışacağız” açıklamasını yapan Başkan Büyükakın, “Çocuklarımız her şeyimiz. Onların yaşamında güzelliklerin hakim olması için çalışacağız” dedi. Başkan Büyükakın’dan koltuğu devralan Sahra Zeynep Güner’in ilk talimatı, okullara akıl ve zeka oyunları sınıfları yapılması oldu.
Sahra Başkan ilk talimatını verdi
Related Posts
Başkan Alemdar’ın 22 Mart Dünya Su Günü açıklaması
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Sapanca Gölü’nün üzerindeki su stresini azaltacak adımları kararlılıkla attıklarını ifade etti.
Üç başkan görevden uzaklaştırıldı! Şişli’ye kayyum atandı!
İçişleri Bakanlığı, yolsuzluk ve terör suçlarından hakim karşısına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi ve Şişli Belediye başkanlarının tutuklanması ardından geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırdı. Bakanlık, Şişli Belediyesi’ne ise Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’i kayyum olarak atadı.