Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) – Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Nevşehirlilere belediye imkanlarını kullanmadan Nevşehir’e kazandıracakları ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ nin müjdesini verdi. Arı, seçim vaatleri arasında yer alan söz konusu proje için Konyalı hayırsever iş insanı Yiğit Can ile protokol imzaladıklarını belirterek kısa süre içerisinde projenin temelini atacaklarını duyurdu. Arı: “Söz verdiğimiz gibi, engelli kardeşlerimiz ile vakit geçireceğimiz, engelli çocukları bulunan ailelerimizin nefes almasına vesile olacak tesisimizin yapımı için ilk adımı attık. Çok yakında temelini atıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.
Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi
Related Posts
Başkan Alemdar’ın 22 Mart Dünya Su Günü açıklaması
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Sapanca Gölü’nün üzerindeki su stresini azaltacak adımları kararlılıkla attıklarını ifade etti.
Üç başkan görevden uzaklaştırıldı! Şişli’ye kayyum atandı!
İçişleri Bakanlığı, yolsuzluk ve terör suçlarından hakim karşısına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi ve Şişli Belediye başkanlarının tutuklanması ardından geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırdı. Bakanlık, Şişli Belediyesi’ne ise Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’i kayyum olarak atadı.